omstilling ry

Omstilling Ry inviterer hele Ry til middag

 

I have a dream – jeg har en drøm. Eller rettere sagt vi i Omstilling Rys kernegruppe har en drøm. Vi vil gerne arrangere et efterårsmøde, hvor Rys borgere kan mødes og udveksle erfaringer omkring bæredygtighed.

Bliv værkstedsholder

Vi forestiller os, at det skal foregå i form af konkrete værksteder, som deltagerne kan gå til og fra. Til det har vi brug for nogle værkstedsholdere, der har lyst til at stå i spidsen for et værksted. Hvad præcis, værkstedet skal indeholde, er op til dig. Det kan være frøbytte, syning af indkøbsnet, hvordan man bliver helt eller delvist plastikfri i hverdagen, vilde urter eller noget helt femte. Blot fokus er på bæredygtighed.

Sådan gør du

Et værksted kan være tidsbegrænset til fx 30 minutter, eller det kan være åbent hele eftermiddagen. Det afhænger af, hvad du har lyst til.

Hvis du har lyst til at være værkstedsholder, så send os snarest muligt en mail med din idé på omstilling.ry@gmail.com. Det er jer værkstedsholdere, der bliver hele skelettet i arrangementet, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har gode idéer. Det bliver sjovt og super interessant.

Du er inviteret til middag

Og så er der maden. Vi vil selvfølgelig ikke gå glip af en dejlig middag i dit selskab, så dagen skal naturligvis afsluttes med god mad på tallerknen. Men den skal jo laves først. Til det har vi også brug for nogle frivillige, der har lyst til at stå i køkkenet og hygge sig med hinanden og med at lave mad til os andre – i hvert tilfælde noget af tiden. Giv gerne lyd på omstilling.ry@gmail.com snarest muligt, hvis du har lyst til at blive en del af madlavningsholdet.

Hvornår

Det hele løber af stablen søndag d. 5. november kl. 15-19 i Ry. Præcis hvor ligger ikke fast endnu.

Tilmelding

Vil du deltage i arrangementet som almindelig gæst, skal du tilmelde dig på omstilling.ry@gmail.com senest d. 1. november.

P.S

Bor du i omegnen af Ry, er du selvfølgelig også velkommen 🙂