Haverne og Fjeldsted Hytten ligger på en hyggelig, grøn plet omkranset af:

Randersvej (mod nord),

Knudhulevej (mod øst),

kunststofbanen (mod syd) og

Ry Hallerne (mod vest).

Link til kort

Omstilling Ry er en del af det internationale netværk Transition Network. Ideen er, at borgere i lokalsamfundet handler konkret og lokalt for omstilling til en fremtid uden fossil energi. I stedet arbejder vi for mere vedvarende energi, mere økologi og større fællesskab.

Vores lokale forening i Ry startede med en stor visionsdag i 2010.  Du kan læse en historisk artikel fra bladet Modkraft, som udgav artiklen i forbindelse med starten dengang. Her fortælles historien om foreningen og vores arbejde, samt om foreningens start: Forandring gennem fællesskaber.

Omstilling Ry har også været omtalt i NOAHs tidsskrift Nyt fokus. Her beskrives tankerne bag Omstilling Ry og situationen i 2014. Artiklen kan ses her: Ry under omstilling.

Omstilling Ry’s bestyrelse koordinerer diverse undergrupper og arrangerer møder, foredrag og andre arrangementer.

Bestyrelsen består af:
Elin Kristensen, formand, tlf: 30381509 (på valg i 2026)
Tine Sædholm Pedersen, næstformand og kasserer, tlf: 60605044 (på valg i 2025)
Enid Hansen, tlf: 53389722 (på valg i 2025)
Hans Henrik Egeberg (på valg i 2025)
Margit Sølvsten (på valg i 2026)
Dan Hansen (på valg i 2026)
Inger Iversen, sekretær (på valg i 2026)

Vedtægter og referat fra seneste generalforsamling